foto elly

EllymetTiniTja... informatie over mezelf... hmmm... wat is interessant genoeg voor bezoekers om hier neer te zetten?? Misschien wie ik ben... en wat ik doe?? hoeheetdat

Ik ben het twaalfde kind, de 4e dochter (geboren in 1954) van Kees Noordover (geboren te Wassenaar) en Dora Dongelmans (geboren te Rijpwetering).
Op de foto hiernaast sta ik met mijn oudste zus Tini.

Na een aantal jaren wat scholen te hebben doorlopen, ben ik in 1972 gaan werken in een zwembad en daar werk ik nog steeds.
Eerst als receptioniste, vervolgens als administratief medewerkster en inmiddels ben ik daar hoofd administratie, lid van het managementteam en geef ik leiding aan een geweldig team van hele fijne, goede receptiemedewerkers.
In 1991 ben ik getrouwd en na wat omzwervingen via Leiden, Scheveningen en Kijkduin, uiteindelijk gesettled in Zoetermeer.
Kinderen? Nee, maar wel honden. Eerst een Golden Retriever, Goldy, daarna twee chocoladebruine Labradors, genaamd Jessy en Bowie en sinds januari 2020 huppelt hier weer een Golden Retriever rond met de naam Tara.
Verder probeer ik op deze website wat meer te vertellen en te laten zien over mijn familie, mijn honden, mijn vakanties en het wandelen, o.a. de 4daagse van Nijmegen, die ik voor de eerste keer meeliep in 1968 en waar ook meerdere leden van mijn familie nog regelmatig aan meedoen.

In ieder geval probeer ik op deze website een beetje over mezelf neer te zetten en zodoende ook bezig te zijn met één van mijn vele hobby's, namelijk het schrijven.

Lees hieronder mijn dagboek verhalen