foto elly

Eigenlijk valt er over wandelen niet zoveel te vertellen in 2018 en al helemaal niet in 2019. Behalve dat ik met Joke een wandelmars liep in Uchelen (15 km), liepen we samen ook een paar keer in de buurt, klik hier.

We gingen dit jaar ook naar Nijmegen, maar niet om zelf te wandelen. Net als vorig jaar zaten we langs de kant en genoten van de wandelaars, het sfeertje en het mooie weer. Klik hier voor de foto's van de alweer 102ste vierdaagse van Nijmegen.

In oktober trok ik pas weer mijn wandelschoenen aan voor een echte vierdaagse, de Sallandse, in Raalte. Niet alleen wandel je daar in een prachtige omgeving, het is ook nog eens beregezellig en heel goed georganiseerd. Ik liep hier met Danyell... zie fotoalbum. Aan het einde van de tweede dag werd ik tijdens het avondeten al niet lekker. De volgende dag voelde ik mij nog steeds beroerd en Danyell is deze dag alleen op pad gegaan. Ik bracht die dag door in de B&B in bed en was gelukkig aan het einde van de middag weer een beetje opgeknapt, zodat ik de vierde dag weer met Danyell ben meegegaan. Bij de splitsing op de route van 15 en 10km besloot ik af te buigen en niet voor de 15km, maar voor slechts 10km te gaan. We liepen op dat moment door mul zand en ik had behoorlijk last van mijn heupen. Danyell vond het een goed plan en we waren deze dag dan ook lekker vroeg binnen.

Na deze vierdaagse in Raalte heb ik in 2018, maar ook in 2019 geen georganiseerde wandelmarsen meer gelopen. Wel liep ik af en toe een rondje met Joke, maar dat was allemaal dicht bij huis en hooguit zo'n 10km per keer.

Ik was wel weer samen met Joke in Nijmegen tijdens de 103ste vierdaagse. Mijn broer Henkt loopt mee voor de 40e en tevens laatste keer. Daar moeten we natuurlijk wel bij zijn. Klik hier voor de foto's van album 1 (familie) en klik hier voor de foto's van album 2 (andere wandelaars). Ik maakte nog een apart album voor de 'groentjes' uit Zoetermeer. Klik hier.